Aydın Doğan Meslek Yüksekokulumuzda 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi planlamasına yönelik toplantı, yüksekokul toplantı salonunda akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bahar dönemine ilişkin, ders planlamaları, uygulamalı eğitim süreçleri ve birim bazlı çalışmaların ele alındığı toplantıda; yeni döneme dair hedef ve öncelikler değerlendirildi. Akademik süreçlerin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Pala 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı bahar döneminin yüksekokulumuz camiası için hayırlı ve başarılı olmasını temenni ederek, akademik ve idari çalışmalarda iş birliği ile koordinasyonun önemine vurgu yaptı.
Toplantı, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.